donderdag 9 juni 2016

SteenGemalen

Een project van vier appartementen in het centrum van Sleidinge


Kleurstudies van de voorgevel 



De ruwbouw in uitvoering:











Het grondplan 
Op het gelijkvloers komt een ruim appartement met een terras aan de voorzijde en een ruime tuin aan de achterzijde.
De inkom van het complex bevindt zich in de doorrit, die toegang geeft naar de garages en fietsenberging achteraan.


1e verdiep
Op de verdieping komt een appartement met twee slaapkamers, dat een groot terras heeft aan de achterzijde.
Eveneens is heer de eerste laag van een duplexappartement met twee slaapkamers. Deze woonunit heeft een balkon bij de zithoek aan de voorzijde en een terras achteraan dat bij de keuken aansluit.
2e verdiep
Op de volgende bouwlaag zijn de twee slaapkamers en badkamer van het lager gelegen duplex-appartement.
Aan de andere zijde is er een ruime duplexwoning, met een erker met klein balkon aan de zithoek aan de straatzijde, en een groot terras bij de keuken aan de tuinzijde. Beide leefruimtes worden gescheiden door de technische ruimtes.

dakverdiep
In het dak zijn de twee slaapkamers, dressing en badkamer van de ondergelegen duplex-unit.
Eén slaapkamer heeft ook hier een inpandig terras aan de tuinzijde.

 Doorsnede over de doorrit,
de balkons en het inpandig terras op de dakverdieping zijn duidelijk zichtbaar.
Doorsnede over de liftkoker, de grote terrassen aan de achterzijde en de erker van de duplex op de dakverdieping.

Zelfde doorsnede, maar genomen net naast de erker zodat de bureauruimte van de duplex zichtbaar wordt.

Doorsnede over de erker en de insprong van de voorgevel.

 De voorgevel met de doorrit, insprong, uitsprong op de verdieping en de erker van de duplex.
De achtergevel met de grote terrassen en ruime raampartijen.


Kleurstudie van de gevelrij in perspectief, De gevel in conversatie met de kerk van het dorp.